mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Over halvparten mente det er for vanskelig å sikre sine kraftkontrakter.

  • Øyvind Zambrano Lie

Thema Consulting har laget en rapport for de nordiske regulatorene Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE, svenske Energimarknadsinspektionen og den danske regulatoren DUR om mulighetene for å sikre seg i kraftmarkedet. Aktører i kraftmarkedet fra både Norge, Danmark og Sverige deltok. 24 av de 44 som svarte, mente de ikke...
Artikkelen er 282 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.