solcelletak
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

Antall strømkunder som produserer egen strøm er tredoblet de siste to årene. Ved utgangen av 1. kvartal var det 7007 plusskunder i Norge.

  • Øyvind Lie

– Det har vært en tredobling av antall plusskunder siden mars 2019. Om lag 87 posent av plusskundene i dag er husholdninger, sier seksjonssjef i RME, Guro Grøtterud, i en pressemelding. Aggregert for året 2020 hadde plusskundene en total innmating på 25,6 GWh, hvorav næringsaktørene sto for hele 43 prosent,...
Artikkelen er 180 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.