batteri byggeplass
En batterikonteiner skal forsyne byggeplassene med strøm til anleggsmaskiner. I tillegg kan den brukes til oppvarming av brakker og lading av mindre utstyr. Foto: TrønderEnergi.

Etablerer datterselskapet Ohmia Construction.

  • Øyvind Zambrano Lie

I en pressemelding skriver TrønderEnergi at de «investerer flere millioner kroner» i sitt nye datterselskap Ohmia Construction, som skal hjelpe byggenæringen med utslippsfrie byggeplasser. Målet er å tilby markedets «den første kommersielle og mest driftssikre mobile, grønne hurtigladeinfrastruktur for utslippsfrie bygge- og anleggsprosjekt». – TrønderEnergi ser store muligheter i elektrifisering...
Artikkelen er 268 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.