UiS
Kjølv Egelands hus på UiS, hvor ingeniørutdanningen holder til. Foto: UiS/Siri Jeanette Pedersen

I løpet av et par år vil det være behov for flere tusen batterieksperter i Norge, ifølge universitetet.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Universitetet i Stavanger ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet søker akkreditering for bachelorgrad i ingeniør – batteri- og energiteknologi fra høsten 2022, opplyser universitetet i en pressemelding. – Asia har vært ledende på utviklingen av batteriindustrien, og mesteparten av kompetansen finnes der. Nå vil EU etablere kompetanse og produksjon i Europa, og...
Artikkelen er 168 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.