Raggovidda vindpark
Trinn 1 av vindparken på Raggovidda. Foto: Bjarne Riesto
Foto: Bjarne Riesto

Varanger Kraft og Aker Clean Hydrogens prosjekt skyter fart.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Aker Clean Hydrogen og Varanger Krafts prosjekt for å bygge et anlegg for såkalt grønn hydrogen- og ammoniakkproduksjon i Berlevåg i Finnmark går framover. Planen er å begynne å produsere grønn ammoniakk innen utgangen av 2024, skriver Aker Clean Hydrogen i en børsmelding. Ammoniakken skal produseres fra vann og fornybar...
Artikkelen er 193 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.