galaaen
Direktør Øistein Schmidt Galaaen i Norwea. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Energi Norge og Norwea advarer om at regjeringens forslag til vindkraftbeskatning vil gi dyrere kraft for industrien.

  • Øyvind Lie

Allerede da forslag til revidert nasjonalbudsjett ble lagt fram, advarte Energi Norge og Norwea mot forslaget om å ilegge alle vindkraftverk, også eksisterende anlegg, en avgift. De hadde heller ønsket å omfordele skatteinntektene fra staten til kommunene gjennom en naturressursskatt, uten at skattetrykket på vindkraftaktørene øker, og at man deretter...
Artikkelen er 766 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.