haltbrekken
SVs Lars Haltbrekken. Foto: SV

Lars Haltbrekken etterlyser insentiver så ikke havvind-eierne venter på fallende teknologikostnader.

  • Øyvind Zambrano Lie

I et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru (H) påpeker SVs Lars Haltbrekken at det i veilederen og i forskriftsendringene for havvindutvikling som nå er på høring, legges opp til en auksjonsmodell for tildeling av retten til å utvikle Sørlige Nordsjø II. Samtidig legges det opp til at det skal...
Artikkelen er 156 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.