Hydro Årdal
Hydros aluminiumsverk i Årdal. Foto: Hydro

Klart for salg av Statnetts 132 kV-nettanlegg i Indre Sogn.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnett og Linja inngikk i 2019 en intensjonsavtale om salg av 132 kV-nettanlegg i Indre Sogn fra Statnett til Linja, som den gang het SFE Nett. I en epost til NVE sendt 25. juni i år, som Energiteknikk har sett, advarte Hydro mot prosessen. «Etter hva Hydro erfar tar Statnett...
Artikkelen er 295 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.