mast
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Statnett går over fra telefonbud til elektronisk bestilling.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fristen for å ta i bruk elektronisk bestilling for aktører i regulerkraftmarkedet gikk ut torsdag. Det innebærer at operatørene på landssentralen kan bestille budene elektronisk i stedet for å ringe til aktøren hver gang. Alle de store og mellomstore aktørene i markedet har enten innført løsningen eller er i sluttfasen...
Artikkelen er 244 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.