ny styreleder
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen og styreleder Eli Skrøvset i Akershus Energi. Foto: Akershus Energi

Har tidligere vært finansdirektør i Statkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

På generalforsamlingen i juni, ble Eli Skrøvset valgt som ny styreleder i Akershus Energi. Hun tar over rollen som styreleder etter Einar Schiefloe, som har vært styreleder siden 2012. Eli Skrøvset har lang erfaring fra kraftbransjen. Hun har blant annet vært finansdirektør i Statkraft og har hatt styreverv i flere...
Artikkelen er 140 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.