Trond Rønningen
Trond Rønningen, direktør i Forbrukertilsynet. Foto: Forbrukertilsynet

Mener selskaper bryter markedsføringsloven når de hevder at strømmen de selger er fornybar.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert med liste over selskapene det gjelder og hovedinnholdet i brevene. Forbrukertilsynet har denne våren undersøkt bruk av bærekraftpåstander i strømmarkedet. Tilsynet har gjennomgått markedsføringen hos 26 kraftselskaper, og har sendt ut brev til 17 selskaper hvor selskapene enten bes om å endre markedsføring som tilsynet mener er i strid...
Artikkelen er 1027 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.