Terje Halleland
Frps Terje Halleland. Foto: Frp

Spør om regjeringen vil bruke offentlige midler til thorium-prosjekter.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fremskrittspartiet har i en årrekke vært tilhenger av å bruke Norges thorium-ressurser til kjernekraft, og tar nå spørsmålet igjen opp på Stortinget. «Norge har betydelige forekomster av thorium, som vil blir svært viktig for framtidens energibehov», skriver partiets representant Gisle Meininger Saudland i et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru....
Artikkelen er 409 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.