Vamma 12
Hafslunds kraftverk Vamma 12. Arkivfoto: Hafslund

Hafslund Eco fikk et driftsresultat (Ebit) på 3.129 millioner kroner i første halvår, mot 1.102 millioner kroner i samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det økte driftsresultat skyldes i hovedsak en betydelig økning i kraftprisene og høy produksjon, til tross for et negativt bidrag fra sikringshandler. Produsert volum ble 9,9 TWh, om lag 10 prosent høyere enn normalproduksjonen, fremgår det av selskapets resultatrapport. Oppnådd kraftpris inkludert realisert resultat fra kraftsikring ble 41,8 øre per...
Artikkelen er 122 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.