tina bru
Energiminister Tina Bru. Foto: Øyvind Lie

Uten fremdrift kan konsesjonene bli trukket tilbake.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk nylig skrev, etterlyste SVs Lars Haltbrekken insentiver så ikke eierne av havvind-konsesjonene drøyer med å bygge for å vente på fallende teknologikostnader. Nå har energiminister Tina Bru svart. Kan søke om utsettelse Hun viser til at Havenergilovforskrifta sammen med endringene som nå er på høring legger opp til...
Artikkelen er 266 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.