støleheia
Illustrasjonsfoto: ABB

Selskapet skal hete Hitachi Energy fra oktober.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Beslutningen om navneskiftet sammenfaller med virksomhetens ettårsjubileum. «Samtidig endres merkevaren til Hitachi merkevare», skriver selskapet i en pressemelding. Hitachi Ltd. har en eierandel på 80,1 prosent og ABB Ltd. 19,9 prosent i joint venture-selskapet som ble opprettet 1. juli 2020. Salget ble gjort for at ABB skulle kunne «fokusere på viktige markedstrender og kundebehov...
Artikkelen er 108 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.