punktering
SCG-systemet fant blant annet denne punkteringen av isolasjonen og påviste med stor nøyaktighet hvor feilen var lokalisert. Foto: Elvia

Kabelovervåking med fungerende og høyavansert sensorikk ble for dyrt for Elvia.

  • Atle Abelsen

Allerede den første uka da Elvia hadde installert de nye sensorene i et helt nytt og i norsk sammenheng uprøvd kabeldiagnostiseringssystem, kunne prosjektlederen Robert Seguin sitte på toget hjem fra jobben og se på mobilapplikasjonen at systemet avslørte en isolasjonsfeil på en av jordkablene der de testet systemet. Seguin ringte...
Artikkelen er 761 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.