lyn
Illustrasjonsfoto: Newswire

Verken lyn, TN-nett, kundetilfredshet eller stengte veger vil RME ta hensyn til i beregningen av nettselskapenes inntektsrammer.

  • Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi, RME, er nå i ferd med å revidere modellen som beregner de årlige inntektsrammene for nettselskapene. Beregningen skal ta hensyn til relevante forskjeller i rammevilkår mellom selskapene. I en rapport som beskriver statusen på arbeidet, lister RME opp forhold som aktører har foreslått som rammevilkår, men som...
Artikkelen er 920 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.