trond straume
Trond Straume, administrerende direktør i Volue. Foto: Volue

Volue har inngått avtale om leveranse av skybasert programvare.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Volue har inngått avtale om å levere programvare til Statkraft for å handle med kraft og gass i flere europeiske markeder. Selskapet har har allerede mange år levert programvare for dette. Men den nye løsningen som nå skal levere skal få disse tjenestene opp i skyen, skriver Volue i en...
Artikkelen er 105 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.