Småkraft
Illustrasjonsfoto: Småkraft AS

Onsdag fullførte Småkraft AS refinansieringen av sitt hovedlån med Nordea, DNB og SEB.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Fasiliteten på 160 millioner euro amortiserer over 40 år, har tre års løpetid med opsjon for ytterligere to år», skriver selskapet i en børsmelding. De siste fire siste årene har selskapet «firedoblet størrelse og sementert sin posisjon som Europas største eier og drifter av små vannkraftverk», heter det i meldingen....
Artikkelen er 166 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.