kroepelien
Energi Norge-sjef Knut Kroepelien. Foto: Caroline Roka

Statnett hadde veldig god dokumentasjon på at Rebaioli hadde «velig svak økonomi, på grensen til konkurs, og svært dårlig historikk», sier Energi Norge-sjef Knut Kroepelien.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk skrev fredag, begjærte Kraftmontasje i vinter midlertidig forføyning ved Oslo byfogdembete for å stoppe Statnetts tildeling av kontrakten for 132 kV-prosjektet Kvandal-Kanstadbotn til det italienske selskapet Rebaioli. Oslo byfogdembete er nå en del av Oslo tingrett. Kraftmontasje, som var innstilt som nummer to i anbudskonkurransen, fikk først medhold...
Artikkelen er 1027 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.