kabel skjøt nsl
Slik så det ut da NSL-kablene mellom Norge og England ble skjøtet sammen i juni 2021. Foto: Statnett/NSL

Vil ikke binde oppstart presist til 1. oktober.

  • Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE varslet 9. juni vedtak om markedsplasskonsesjon til Nord Pool for organisering av en ny separat døgnmarkedsauksjon i budområdet NO2 for implisitt håndtering av overføringskapasitet til Storbritannia over North Sea Link (NSL). RME har foreslått at konsesjonen skal gjelde fra 1. oktober i år til...
Artikkelen er 225 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.