tina bru
Olje- og energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Lie

Tina Bru arbeider med endring i skatteloven.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter de alminnelige reglene i skatteloven vil inntekter fra vindkraft være skattepliktige for selskaper skattemessig hjemmehørende i Norge. Men for personer og selskaper som skattemessig hører hjemme i utlandet, foreligger derimot ikke en slik beskatningsrett når virksomheten foregår utenfor norsk territorialgrense til havs. Territorialgrensen ligger 12 nautiske mil utenfor grunnlinjene...
Artikkelen er 118 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.