Raggovidda
Trinn 1 av vindparken på Raggovidda. Foto: Bjarne Riesto
Foto: Bjarne Riesto

Med planlagt igangsettelse i 2024 får vindparken kun en driftsperiode på kun 22 år med dagens konsesjonsvilkår.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk nylig skrev, har Olje- og energidepartementet forlenget fristen for idriftsettelse av Raggovidda vindkraftverk trinn III (103 MW) til 31. desember 2026. Planen er å bruke kraften til å produsere hydrogen. I et brev til Olje- og energidepartementet, som Energiteknikk har sett, skriver Varanger KraftHydrogen at de setter stor...
Artikkelen er 215 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.