landstrøm
Illustrasjonsfoto: Enova

Kraftselskaper skal samarbeide om lading og landstrøm.

  • Øyvind Zambrano Lie

Lofotkraft Muligheter AS, Nordkraft Prosjekt AS, Andøy Energi Holding AS, Trollfjord AS og Plug AS har signert en avtale om å samarbeide for å utvikle tilbud om landstrøm, lading og annen miljøvennlig energi i havner i Nord-Norge gjennom et felles selskap Plug Nord. Samarbeidet skal bidra til raskere elektrifisering av...
Artikkelen er 127 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.