trond straume
Trond Straume, administrerende direktør i Volue. Foto: Volue

Sikrer seg 3 millioner euro i økt omsetning og over 60 kunder.

  • Øyvind Zambrano Lie

Volue ASA kunngjorde i dag oppkjøpet av det tyske selskapet ProCom GmbH. «ProCom har en sterk arv som en familiebedrift som i over 40 år har levert ledende teknologiløsninger til energisektoren og tilstøtende næringer. ProCom har en ambisiøs vekst- og utvidelsesstrategi, og vi ser frem til å samarbeide med ProCom-teamet...
Artikkelen er 211 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.