hacking
Illustrasjon: Powel

Selskapet skal ikke ha betalt løsepenger.

  • Øyvind Zambrano Lie

I begynnelsen av mai i år ble Volue utsatt for et hackerangrep, og i en børsmelding mandag informerer selskapet om de økonomiske konsekvensene. «Nettangrepet utsatte interne forretningsutviklingsaktiviteter, som påvirket noen produksjons- og vekstinitiativer, i tillegg til eksterne cybersikkerhetskostnader, og påvirket vår kostnadsbase for andre kvartal. Vi forventer å reservere en...
Artikkelen er 152 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.