Syvertsen
Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi. Foto: Agder Energi

Agder Energi og Vårgrønn slår seg sammen med Green Investment Group for å bygge på Sørlige Nordsjø II.

  • Øyvind Zambrano Lie

Green Investment Group (GIG) slutter seg til konsortiet med Agder Energi og Vårgrønn. Konsortiet skal konkurrere om å bygge havvind på norsk sokkel i Sørlige Nordsjø II, der det er åpnet for til sammen 3 GW kapasitet. Vårgrønn er grunnlagt av det globale energiselskapet Eni og den norske energientreprenøren HitecVision....
Artikkelen er 297 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.