havvind
Illustrasjonsfoto: ABB

Mens Lyse, BKK og Shell advarer mot at større dybder og manglende inntektssikring kan gjøre at utbyggingen aldri blir realisert.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Utviklingen av havvindindustrien i Norge vil styrkes ved å øke grensen for utbygging av kapasitet i Sørlige Nordsjø II, og kan gi en mer effektiv infrastrukturutvikling. Det bør være mulig å øke kapasitetsutnyttelsen fra SN II fra 3 til 6 GW samtidig som sameksistens med andre næringer opprettholdes», skriver Agder...
Artikkelen er 786 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.