lunde
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi. Foto: Akershus Energi

Dro inn 195 millioner kroner etter skatt i første halvår, mot 34 millioner kroner i samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Konsernet fikk et driftsresultat (EBITDA) på 472 millioner kroner, som er 337 millioner kroner høyere enn året før. Økningen i EBITDA kommer som følge av høyere oppnådde kraftpriser. – Vi er meget fornøyde med at konsernet leverer et særdeles godt første halvår, sier konsernsjef Eskil Lunde Jensen i en pressemelding....
Artikkelen er 218 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.