solceller
Illustrasjonsfoto: Otovo

Ved utgangen av andre kvartal i år var det registrert 7808 plusskunder i Elhub.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det tilsvarer en økning på 11 prosent siden utgangen av forrige kvartal. Dette er en noe høyere enn økningen vi har sett de foregående kvartalene, skriver Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i en melding. Plusskunder er strømkunder som også produserer strøm og selger denne tilbake i strømnettet. I løpet...
Artikkelen er 119 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.