bkk
Bildet viser BKKs hovedkontor.

Resultatet etter skatt ble 33 millioner kroner, opp fra minus 179 millioner kroner i 2. kvartal i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Selskapets driftsresultat økte i samme periode fra minus 319 millioner kroner i 2. kvartal i fjor til et positivt resultat på 262 millioner kroner. Områdeprisen i NO5 (Bergen) var i snitt på rekordhøye 46,30 euro/MWh i andre kvartal i år. I samme periode i fjor var prisen rekordlave 4,5 euro/MWh....
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.