berkåk
Energiminister Tina Bru åpner TrønderEnergis nyrenoverte produksjonssentral på Berkåk i Trøndelag. Til høyre er sentralens leder Cecilie Sundsbø Arnemo. Foto: TrønderEnergi

Energiminister Tina Bru (H) besøkte mandag Brattset vannkraftverk og åpnet TrønderEnergis nye produksjonssentral på Berkåk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statsråden fikk omvisning i det nylig oppgraderte vannkraftverket og sto for den offisielle åpningen av produksjonssentralen, som begge ligger i Rennebu kommune i Trøndelag. Produksjonssentralen ble nylig totalrenovert for 40 millioner kroner, ifølge TrønderEnergi med det siste av teknologi og innovasjon. Derfra styres og overvåkes 31 kraftstasjoner i Midt-Norge og...
Artikkelen er 244 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.