bru
Energiminister Tina Bru (H). Foto: Øyvind Lie

Men det omfatter vassdragstiltak både på norsk og svensk side og er avhengig av tillatelser fra begge lands myndigheter, understreker Tina Bru.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, spurte Arbeiderpartiets Runar Sjåstad nylig energiminister Tina Bru (H) om hvorfor søknaden om å bygge Lappland kraftverk ikke er behandlet og sendt på ordinær høring. Kraftverket i Sulitjelma i Fauske i Nordland er planlagt med en installert effekt på 611 MW og en årlig produksjon på...
Artikkelen er 483 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.