celsa mo i rana
Celsas stålverk i Mo i Rana. Foto: Mo Industripark

Hevdet at Statnetts tariff var ulovlig statsstøtte.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Jeg viser til Celsa sin klage til ESA om mulig ulovlig statsstøtte til Statnett tariff (ESAs Case No 82610). Jeg vil informere om at Celsa har formelt trukket klagen, og ESA har derfor besluttet å lukke klagesaken», skriver Nærings- og fiskeridepartementet i en epost til Olje- og energidepartementet som Energiteknikk...
Artikkelen er 339 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.