Grytneselva kraftverk
Grytneselva kraftverk ved Eresfjorden i Nesset kommune i Møre og Romsdal, er ett av verkene Clemens Kraft er med å eie. Foto: Peltonman

Men går fremdeles i minus.

  • Øyvind Zambrano Lie

Clemens Kraft økte sine driftsinntekter fra 7,2 millioner kroner i andre kvartal i fjor til hele 52,7 millioner kroner i samme periode i år. Det henger sammen med at den oppnådde kraftprisen for selskapet økte fra kun 4,6 øre/kWh i andre kvartal i fjor til hele 38,9 øre/kWh i samme...
Artikkelen er 233 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.