mast linje
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Andelen elektrisitet i Norges energiforbruk sank med 0,27 prosentpoeng fra 2017 til 2019.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram av El-indeks, som er utviklet av Thema Consulting Group på oppdrag av Siemens og Agder Energi. El-indeks sammenstiller flere offentlige datakilder og omregner tallene til energi for å gi en indikasjon på elektrifiseringsgraden i norske kommuner. Sammenstillingen baseres på siste tilgjengelige tall, og oppdateres i april hvert...
Artikkelen er 285 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.