Kjetil Lund
NVE-sjef Kjetil Lund på Arendalsuka. Skjermdump: Arendalsuka

Kjetil Lund avdramatiserer risikoen for kraftunderskudd.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Arendalsuka, som begynte mandag, ble NVE-sjef Kjetil Lund spurt om vi har nok kraft nå til et elektrifisert, grønt og omstilt Norge, og hvor mye kraft vi eventuelt mangler. – Norge har i de aller fleste årene kraftoverskudd. Forsyningssikkerheten er god, det er ingen grunn til å dramatisere ting...
Artikkelen er 216 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.