tiller
Statssekretær Tony Tiller (i midten) diskuterte nett på Arendalsuka mandag kveld, med blant annet SVs Lars Haltbrekken. Skjermdump: Arendalsuka

Statssekretær Tony Tiller (H) foreslo klimaeffekt eller antall nye arbeidsplasser som kriterier ved tildeling av nettkapasitet når kapasiteten er begrenset.

  • Øyvind Zambrano Lie

Under en debatt på Arendalsuka mandag om nettutbygging fortalte statssekretær Tony Tiller (H) i OED om det offentlige utvalget som skal lage en utredning (NOU) om utviklingen av strømnettet. Utvalget skal blant annet vurdere forbedringer i systemet med tilknytningsplikt, og om det bør innføres kriterier for hvordan nettselskapene kan prioritere...
Artikkelen er 1013 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.