glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Doblet driftsresultatet, økte kraftproduksjonen, vil legge fram fusjonsgrunnlaget for eierne på nyåret.

  • Øyvind Zambrano Lie

Glitre Energis driftsresultat (EBITDA) i andre kvartal ble 223,5 millioner kroner, mot 110,8 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Spesielt de høye kraftprisene bidro til den sterke forbedringen, skriver selskapet i en børsmelding. En positiv verdiutvikling på konsernets rentesikringsavtaler og høyere resultater fra tilknyttede selskaper bidro til at resultat...
Artikkelen er 198 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.