Tina Bru
Energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

«Det er opp til Statnett å avgjøre hvilke kvalifikasjonskriterier de legger til grunn i anbudsprosesser», svarer Tina Bru.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter at Energiteknikk i begynnelsen av juli skrev om Statnetts tildeling av Kvandal-Kanstadbotn-kontrakten til det italienske selskapet Rebaioli, stilte Frps Terje Halleland nylig et skriftlig spørsmål til energiminister Tina Bru (H) om saken. Statnett tapte saken mot Kraftmontasje i tingretten, men fikk under tvil medhold i lagmannsretten. Energi Norge mener...
Artikkelen er 255 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.