løkjelsvatn
Løkjelsvatn Kraftverk i Litledalen i Etne er ett av kraftverkene SKL investerte i i år. Arkivfoto: SKL

Sunnhordland Kraftlag fikk et overskudd etter skatt i først halvår på 152,4 millioner kroner, mot et underskudd på 15,4 millioner kroner for samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Driftsresultatet ble 374,8 millioner kroner mot 3,6 millioner kroner i 2020, skriver Sunnhordland Kraftlag i sin halvårsrapport. Selskapet er et rendyrket konsern innen vannkraftproduksjon. Produksjonen i første halvår var totalt 1030 GWh i SKL AS sine anlegg, mot 985 GWh i den samme perioden i fjor. Gjennomsnittlig områdepris i NO2...
Artikkelen er 274 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.