Vamma 12
Hafslunds kraftverk Vamma 12. Arkivfoto: Hafslund

Hafslund Eco har inngått en ny langsiktig avtale med Hydro for levering av 680 GWh vannkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

Avtalen er inngått mellom datterselskapene Hafslund Eco Vannkraft AS og Hydro Energi AS med levering i prisområdet NO3 i Midt-Norge fra 1. januar 2022 til 31. desember 2028, skriver Hafslund Eco i en pressemelding. Selskapet har de senere årene økt produksjonsporteføljen betraktelig og drifter en produksjon på over 21 TWh....
Artikkelen er 92 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.