Terje Halleland
Frps Terje Halleland. Foto: Frp

«Uforståelig» at Rebaioli, «med tidligere milliontap, milliongjeld, midt i en restruktureringsprosess, som ikke har avklart videre drift» fikk tildelt Kvandal-Kanstadbotn-kontrakten av Statnett, skriver Terje Halleland.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk skrev i begynnelsen av juli, tok Kraftmontasje AS Statnett for retten etter at Statnett hadde tildelt kontrakten for prosjektet Kvandal-Kanstadbotn til det italienske entreprenørselskapet Rebaioli S.p.A, til tross for at selskapet var i økonomisk uføre. Etter å ha tapt i tingretten, fikk Statnett medhold i lagmannsretten. I dommen...
Artikkelen er 336 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.