vannkraft
Illustrasjonsfoto fra Rygene kraftverk: Agder Energi

Produserte 16 prosent mer kraft til langt høyere priser.

  • Øyvind Zambrano Lie

Agder Energi fikk i 1. halvår et underliggende driftsresultat (IFRS) på 1.714 millioner kroner, opp fra 467 millioner kroner i samme periode i fjor. Selskapet fikk et underliggende resultat etter skatt på 673 millioner kroner, i perioden, opp fra 244 millioner kroner i første halvår i fjor. – Vi har...
Artikkelen er 276 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.