turbinmontasje
Illustrasjonsfoto: TrønderEnergi

Virksomhetens nyeste anslag for samlede investeringer i kraftforsyning for 2021 er 33,7 milliarder kroner, mål i løpende verdi.

  • Øyvind Zambrano Lie

Dette tilsvarer en nedgang på 15 prosent sammenlignet med tilsvarende anslag for 2020, melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Nedgangen skyldes særlig et tydelig fall innenfor produksjonsleddet, men også distribusjonsleddet bidrar negativt. I det siste 2022-anslaget antydes det en ytterligere nedgang i kraftinvesteringene på hele 23 prosent sammenlignet med 2021-anslaget, gitt i...
Artikkelen er 164 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.