kraftriket
Adm. dir. Anders Kvamme sammen med styrelederne i Polar Kraft og Kraftriket, og nå styreleder og nestleder i Yves styre Liina Veerme og Ole Sunnset. Foto: Kraftriket

Det felles eierselskapet skal ta ut skalafordeler og sikre spisskompetanse.

  • Øyvind Zambrano Lie

Polar Kraft og Kraftriket har slått seg sammen,  og får til sammen nesten 170 000 kunder. Den nye organisasjonen vil være i drift allerede fra 1. september, og eies fortsatt av lokale energiselskaper og kommuner, skriver selskapene i en pressemelding. Kraftriket og Polar Kraft skal bestå som selvstendige kommersielle datterselskaper...
Artikkelen er 306 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.