mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Overtagelsen skjer i forbindelse med Midtkrafts oppkjøp av Flesberg Elektrisitetsverk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Strømkundene vil tilhøre det lokale merkenavnet Kraftriket Numedal, som ble etablert etter at Kraftriket overtok strømkundene til Nore Energi i mai 2020. Direktør i Kraftriket Anders Kvamme sier at overføringen av strømkundene er i tråd med strategien om å være den ledende lokale strømleverandøren. – Når vi nå får samlet...
Artikkelen er 169 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.