laje
Med sine 275 medarbeidere, er Laje blant de større energientreprenørerne her i landet. Illustrasjonsfoto: Laje

Nettservice og LAJE er entreprenører innen elektroteknisk infrastruktur med hovedmarkedsområde på Østlandet og Innlandet.

  • Øyvind Zambrano Lie

De er søsterselskaper eid av Ringerikskraft Entreprenør AS. Fra 16. august går selskapene sammen om Laje som felles navn. – Vi er fortsatt den samme stødige entreprenøren med de samme folka på jobb, og nå ser vi frem til et tettere samarbeid og en felles retning for alle LAJE-selskapene, sier...
Artikkelen er 240 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.