stein lier-hansen
Adm. dir. i Norsk Industri Stein Lier-Hansen. Foto: Kristian Hansen

Ap sier ja, Tina Bru er skeptisk til å bestemme hva slags industri som «fortjener» tilknytning, og forsvarer kraft fra land.

  • Øyvind Zambrano Lie

Under en debatt i Arendalsuka tirsdag spurte administrerende direktør Stein Lier-Hansen i Norsk Industri hvordan man skal sørge for at at det er «stikkontakter» der bedriftene og der man skal bygge nye batterifabrikker eller grønt hydrogen og ammoniakk. – Svaret er at dere må prioritere industrien. Det betyr at NVE...
Artikkelen er 833 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.