Lyngsvatn
Lyngsvatn vannmagasin i Lyseheiene er magasin for kraftverket Lysebotn 2. Foto: Kristofer Ryde

Lyse fikk et driftsresultat på 3.122 millioner kroner i første halvår, mot 849 millioner i samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Konsernet fikk et resultat etter skatt på 1.309 millioner kroner, mot 479 millioner første halvår i fjor, skriver selskapet i en pressemelding. – Vi legger bak oss et godt halvår med resultatforbedring i kjernevirksomhetene energi, telekom og elnett. En kald og tørr vinter, mer enn dobling av kraftproduksjonen sammenlignet med...
Artikkelen er 327 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.